Η Πατεράκης Α.Ε. είναι μια Κρητική οικογενειακή επιχείρηση εύρωστη και δυναμική. Ασχολείται με την επεξεργασία, την τυποποίηση και την εμπορία νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παρασκευασμάτων. Έχοντας ως έμπνευση τις ομορφιές της Κρήτης δημιουργεί τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που παραμένουν το ίδιο αγνά και σπιτικά.

Η οικογενειακή της μορφή της επιτρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής, της επεξεργασίας και της τυποποίησης των προϊόντων που παράγει. Σήμερα, σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας FSSC 2200 και HACCP & ISO 22000 για την ασφάλεια των τροφίμων σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό προσφέρει ότι καλύτερο για σας και την οικογένειά σας.

Με τη φροντίδα και την υπευθυνότητα της, η εταιρεία Πατεράκης Α.Ε. κερδίζει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή εδώ και 30 χρόνια. Σε έναν πλήρως ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο χώρο, δημιουργεί για τον καταναλωτή υγιεινά προϊόντα χωρίς γλουτένη που τον αποζημιώνουν. Eπικεντρώνεται στην παρασκευή προϊόντων που βασίζονται στην καλή ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια. Προσπαθώντας να προσφέρει σε κάθε οικογένεια νόστιμα, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα που αναβιώνουν σπιτικές παραδοσιακές γεύσεις.

Αναβιώνοντας ξεχασμένες γεύσεις!

Με σεβασμό στην  παράδοση!

paterakis1paterakis2paterakis3paterakis4

Φρέσκο Κρέας

Διαβάστε περισσότερα...

Οι καινοτόμες μεθόδους παραγωγής μας προσφέρουν στον καταναλωτή πλούσια γκάμα προϊόντων από χοιρινό, μοσχάρι-βόειο και κοτόπουλο.

Από πιστοποιημένους προμηθευτές

paterakis family pork meat/ πατερακης family χοιρινό κρέαςpaterakis1
paterakis2sausages paterakis family 1 / λουκανικα πατερακης family

Διαβάστε περισσότερα...

Οι καινοτόμες μεθόδους παραγωγής μας προσφέρουν στον καταναλωτή πλούσια γκάμα αλλαντικών με ποικίλες γεύσεις.

Αλλαντικά

Χωρίς Γλουτένη

paterakis3

Καπνιστά Προϊόντα

Οι καινοτόμες μεθόδους παραγωγής μας προσφέρουν στον καταναλωτή πλούσια γκάμα καπνιστών προϊόντων.

Χωρίς Γλουτένη

Διαβάστε περισσότερα...
paterakis4paterakis family meat products / πατερακης family παρασκευάσματα κρέατος

Κρεατοσκευάσματα

Διαβάστε περισσότερα...

Ποικίλες γεύσεις και επιλογές

Οι καινοτόμες μεθόδους παραγωγής μας προσφέρουν στον καταναλωτή πλούσια γκάμα καπνιστών προϊόντων.