Η Πατεράκη Α.Ε. είναι μια Κρητική οικογενειακή επιχείρηση εύρωστη και δυναμική. Ασχολείται με την επεξεργασία, την τυποποίηση και την εμπορία νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παρασκευασμάτων. Έχοντας ως έμπνευση τις ομορφιές της Κρήτης δημιουργεί τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που παραμένουν το ίδιο αγνά και σπιτικά.
Η οικογενειακή της μορφή της επιτρέπει να έχει τον απόλυτο έλεγχο τής παραγωγής, της επεξεργασίας και της τυποποίησης των προϊόντων που παράγει. Σήμερα, σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP & ISO 22000 για την ασφάλεια των τροφίμων σε όλα τα στάδια της παραγωγής.

Διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό προσφέρει ότι καλύτερο για σας και την οικογένειά σας.

Αναβιώνοντας ξεχασμένες γεύσεις!

Με σεβασμό στην  παράδοση!

 

Το όραμά μας

 

 

Εδώ και 30 χρονιά είμαστε διπλά στον καταναλωτή, ακολουθούμε κάθε του βήμα προσπαθώντας να κατανοήσουμε πραγματικά τις ανάγκες του. Η αναζήτηση αυτή και η στενή σχέση με τους καταναλωτές μας οδήγησε στην δημιουργία προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και απίστευτης νοστιμιάς. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε ξεχωριστά προϊόντα που βασίζονται στην καλή ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια. Προσπαθούμε να προσφέρουμε σε κάθε οικογένεια νόστιμα, ποιοτικά και πρωτοποριακά προϊόντα ακολουθώντας πιστά την παράδοση. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα γρηγορότερους ρυθμούς τη δυναμική τροχιά μας, προσφέροντας σας ακόμα καλυτέρα προϊόντα πάντα με την εγγύηση και την ποιότητα της ΠΑΤΕΡΑΚΗ Α.Ε.